Despre autor

 

dsc0276003.jpgMaterialele prezentate au fost concepute si puse la dispozitie de domnul Dr. Ing. Constantin MILICÃ, profesor in cardul Univ. Agronomice “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi, care si-a dedicat peste 50 de ani cercetarii efectelor plantelor medicinale si elaborarii unor tratamente naturiste puse in slujba sanatatii oamenilor.

Articolele sunt extrase din cartile publicate de-a lungul acestor ani de studii si cercetari si sunt rezultatul unei pasiuni indelungate pentru ajutarea tuturor celor interesati de medicina naturista si de metodele de tratament alternativ, in cazul diferitelor afectiuni de care pot suferi deopotriva atat tineri, cat si varstnici.

Toate materialele sunt protejate de legea drepturilor de autor. Copierea, tiparirea sau publicarea acestor materiale nu se face decat cu acordul scris al autorilor. Pentru contact, va rugam sa folositi adresa: contact@farmacia-verde.ro. De asemenea, pentru acest aspect sau pentru orice intrebari puteti suna, de luni pana vineri, intre orele 9.00-14.00, la numarul 0744-65.05.69.

O lista a tratamentelor dezvoltate in decursul anilor, cu suportul si colaborarea Universitatii Agronomice din Iasi, poate fi gasita aici. Toate produsele sunt omologate de Ministerul Sanatatii din Romania.

Sunteti invitati sa cititi:

– articole publicate in ziarul EVENIMENTUL (Regional al Moldovei): anii 2002 – 2003 si anii 2004 – 2008

– articole publicate in ziarul LUMINA (Iasi): anul 2007 si anul 2008

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...